TRAVEL

Waar ben ik geweest in 2018?

Mijn trips van 2018

Suus over de wereld

Valencia

Mijn jaar begon mooi, want in februari ging ik naar Valencia. Hartje winter, maar in Valencia prima te doen. Valencia is een prachtige Spaanse stad waar heel veel sinaasappelbomen groeien. Voor een citytrip zou ik Valencia zeker aanraden er is daar genoeg te ontdekken.

Parijs

In april ben ik voor het eerst in mijn leven in Parijs geweest. Net als je altijd wordt wijsgemaakt in films en verhalen is Parijs echt een pracht stad. Ik raakte niet uitgekeken in deze mooie stad. De twee dagen die ik had heb ik volop benut en zoveel als mogelijk gezien.

Eiffeltower Paris
Tram Lisbon

Portugal

Portugal is één van de mooiste trips dit jaar geweest. Ik heb mijn vriend een groot deel van het land kunnen laten zien, het land waar ik half mijn roots heb liggen en waar ik onwijs trots op ben. Een geweldige trip in april van dik twee weken. Ik kan niet wachten om weer naar dit mooie Europese land te gaan. Een mooie plek in Portugal is Castelo Branco.

Düsseldorf

Na een paar maandjes geen tripjes ben ik in juli twee dagen naar Gulpen en Düsseldorf geweest. Het was toen 30 graden en echt heerlijk vertoeven. Düsseldorf is een hele moderne stad met veel hoge gebouwen. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Een veelzijdige stad met een rivier erdoorheen.

Tower Dusseldorf
Mangel Halto Aruba

Aruba

Eerlijk waar één van mijn vetste reizen dit jaar en überhaupt in mijn leven. Aruba! Super eiland waar je alleen maar kan genieten. Snorkelen, duiken, zonnen, eten, dansen. Het was er heerlijk en ik sta te popelen om er weer naartoe te gaan. Aruba zit in mijn hart en zal daar altijd blijven.

Hier geef ik je tips voor wat je op Aruba gedaan moet hebben.

Berlijn

Berlijn stond altijd al op mijn lijstje als city om te bezoeken. We zijn één dag naar Berlijn geweest en eerlijk gezegd was het anders dan ik gedacht had. Zeker een leuke stad, maar toch minder aantrekkelijk dan ik altijd in mijn hoofd had. 

Berlin monument
Blue grotto Malta

Malta

Op mijn verjaardag en met kerst dit jaar ben ik voor een paar dagen naar Malta geweest. Malta heeft nooit echt op mijn lijst gestaan, geen idee waarom niet maar ik ben zo blij dat ik geweest ben. Malta heeft zo veel moois te bieden. Een prachtige natuur en een heerlijk klimaat. In de paar dagen dat ik geweest ben heb ik zo veel als mogelijk geprobeerd te zien. Nieuwsgierig naar mijn reis op Malta? Klik dan hier.

Kerstmarkten Duitsland

Ook voor het eerst in mijn leven heb ik de kerstmarkten in Duitsland bezocht. En wel vier in één weekend. Essen, Oberhausen, Ratingen en Dortmund. Zeer gezellig om dit met kerst te doen en je kan er zoveel lekkers eten. Volgend jaar ben ik zeker weer op een Duitse kerstmarkt te vinden. Mijn kerstmarkt ervaringen lees je hier.

christmas tree dortmund

Wauw als ik er zo naar terug kijk heb ik echt een geweldig reis jaar gehad. Heb ik zoveel mogelijk gezien en gedaan. Iets wat heel diep in mij zit laten uitkomen, reizen. Reizen kost geld, maar ik heb nooit spijt gehad van welke trip dan ook. Memories lasts forever en dat is wat telt. Op naar een geweldig mooi 2019 met ook weer veel trips. 

Welke reisjes heb jij in 2018 gedaan?

© 2019. Trips van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.