Last van roos ? Misschien werken deze producten wel voor jou!

Drie op een rij! Ik werd weer ( voor de derde keer achter elkaar ) door The Insiders uitgekozen om een product te testen.
Dit keer een product dat zou werken tegen roos op de hoofdhuid.
Wat ik ervan vind? Dat lees je hier!

L’oréal Elvive Phytoclear

Deze anti-roos lijn van L’oréal zegt roos helemaal te verwijderen.
Nou dat moet getest worden, vind je niet?
Wat zit er in de box die ik ontving; Phytoclear shampoo, Phytoclear conditioning shampoo en een Phytoclear hoofdhuid lotion.

Ik zelf dat dacht dit voor mij misschien wel zal gaan helpen. Mijn hoofdhuid is namelijk erg slecht, naja slecht, ik heb veel last van eczeem op mijn hoofdhuid. Veel korsten en schilfertjes en noem maar op. De korsten zullen met deze producten natuurlijk niet verdwijnen, geloof me, ik heb van alles al geprobeerd om ervan af te komen. Ik zit er waarschijnlijk de rest van mijn leven aan vast, maar goed, ik heb naast de korsten ook veel last van roos. En dat is nou net waar ik ook graag vanaf wil!

Wat zegt L’oréal over de shampoo’s;
1) verwijdert zichtbaar roos tot 100%, met essentiële theeboomolie, bekend om haar zuiverende werking
2) kalmeert de hoofdhuid langdurig om terugval te voorkomen, met essentiële citroengrasolie, bekend om haar regulerende en verfrissende werking.
3) Zijdezacht, glanzend en gemakkelijk kambaar haar, met essentiële geraniumolie, voor een intens revitaliserend effect. Het haar glanst, vol vitaliteit. 

En over de hoofdhuid lotion;
1) voor een intensieve behandeling tegen roos en een verbetering en verzorging van de hoofdhuid.
2) na 7 dagen is roos verminderd.
3) met herhaaldelijk gebruik is de hoofdhuid tot 1 maand beschermd tegen roos.

Nou je leest het, ze beloven veel. Ik was dan ook wel heel benieuwd.
Ik snap niet zo goed waarom er precies twee soorten shampoo’s zijn. Ik dacht namelijk dat de conditioning shampoo een soort conditioner zou zijn. Dus ik heb hem dan ook gewoon gebruikt als een conditioner. Je merkt wel dat het een shampoo is want hij schuimt net als een shampoo, maar ik snap anders niet wanneer ik hem zou moeten gebruiken en ik heb met mijn haar toch echt wel een conditioner nodig.
Opzich werd het dan ook wel zachter, mijn haar.

Dat het je haar glanzend zou maken ben ik wel mee eens. Ik vind nu al dat mijn haar een stuk glanzender is geworden. Dus dat is zeker een pluspunt.

De lotion moet je op droog haar gebruiken door het op je hoofdhuid te spuiten en het een beetje uit te masseren.
Beetje onhandig vind ik, misschien omdat ik zulk lang haar heb, maar het lukt mij niet heel goed om mijn hoofdhuid in te masseren. Maar goed, ik ga ervan uit dat ik het juist gebruik.

Mijn conclusie tot nu toe is dat het een fijn product is en redelijk doet wat hij belooft.

Leuk dat ik dit product mocht testen ! Bedankt The insiders.

SOCIAL

Geef een reactie