Starbucks Chilled Classics

Ik werd weer uitgekozen door The Insiders om iets uit te testen.
Dit keer waren het de Starbucks Chilled Classics.

Hier was ik zo benieuwd naar. Ik kom eigenlijk bijna nooit bij de Starbucks om heel eerlijk te zijn. Alleen op Schiphol wil ik er graag naartoe! Maar de Chilled Classics zijn icecoffee’s. Geen idee wat ik van ijskoffie moest verwachten, het trok mij nooit zo. Ik denk dat dat typisch iets is wat je eerst echt moet proberen voor je overtuigd bent.

Ik mocht dus een pakket ophalen met verschillende Chilled classics erin. Echt hartstikke leuk! Er zaten er een aantal in om uit te delen, dit heb ik dan voornamelijk op mijn werk gedaan. Er zat zelfs zo’n zwarte marker bij om iemand zijn naam erop te zetten, standaard voor Starbucks. Echt leuk bedacht, ook werden er heel veel coupons bijgeleverd om bij de Albert Heijn te kunnen inleveren voor een gratis Starbucks Chilled Classic. Deze heb ik ook op mijn werk uitgedeeld.
Deze actie is erg leuk opgezet, ik werd er gewoon blij van toen ik het pakket opende.

Ik kreeg verschillende smaken geleverd; Cappuccino, Skinny latte, Caffé Americano, Caramel Macchiato en Caffé Latte.

Mijn eerste slok was echt geen tegenvaller ! Wat is dit spul lekker zeg! Echt een lekker drankje tussendoor. Koffie, maar dan koud. Het is echt lekker, boven mijn verwachtingen. We hebben nu alleen de Caffé Americano nog liggen, dit is een sterke espresso met de juiste hoeveelheid melk, maakt mij nieuwsgierig. De Skinny latte is ook een leuke, deze bevat geen lactose en geen toegevoegde suikers. Hij smaakte ook erg goed.

Een bekertje Starbucks kost in de supermarkt €1,69. Niet heel goedkoop, maar voor zo af en toe prima te doen hoor.

Mijn mening hierover is erg positief, lekker drankje voor als je even ergens trek in hebt. Heerlijk verkoelend en zeker aan te raden.

Dankjewel Insiders dat ik dit mocht uitproberen!

SOCIAL

Geef een reactie