Mijn 5 favorieten van nu

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een vijf favorieten heb geschreven.
Nou moet je dat ook niet te vaak doen, want je favorieten blijven natuurlijk wel enige tijd hangen.
Nu heb ik inmiddels weer vijf nieuwe random favorieten dus die ga ik je hier laten zien.

Mijn 5 favorieten van nu

 

Favo gerecht:
Zoete aardappel frietjes vinden wij echt lekker. We eten dit nu ook wel geregeld één keer per week. Ik kocht normaal altijd een zak bij de Dirk met zoete aardappel, maar nu heb ik, bij een andere Dirk die bij ons in het centrum zit, losse zoete aardappelen ontdekt. Deze zijn echt nog veel lekkerder en helemaal niet duur. Ik snij de aardappeltjes, na ze eerst gewassen te hebben, in frietjes, met schil! Leg ze op een bakplaat met bakpapier, strooi er een beetje zout en paprika poeder overheen en hussel alles door elkaar. Ik bak ze dan in een half uur op 200 graden. Als je een beetje veel frietjes hebt, kun je ze beter wat langer in de oven doen. Enige nadeel is dat de frietjes heel snel afkoelen bij mij. Maar ja dat drukt de pret niet.
Echt heel lekker zeg en ook nog is heel gezond. Dit is ideaal, lekker en gezond.

 

Favo kattenspeeltje:
Een hele lange tijd had ik in mijn hoofd om een laser te kopen die zelf beweegt. Nu wist ik dat het merk Frolicat wel van die dingen heeft, maar ze kosten nogal wat. En wat nou als ze het straks niks aan vinden?! Door even op marktplaats gestruind te hebben vond ik een tweedehandse Frolicat Dart. Deze kost nieuw rond de €30-€35 en ik kon hem nu overnemen voor ik geloof €15 incl verzendkosten. Op vertrouwen dat hij nog goed werkte heb ik het gedaan. En ja hoor hij deed het gelukkig ! En de katten zijn er ook heel blij mee. Je kunt hem aanzetten en de snelheid en tijd bepalen. Geweldig hoe leuk ze dit vinden. En natuurlijk geen miskoop geweest !

 

Favo TV-serie:
Op dit moment zijn we alwéér de serie Dexter aan het kijken. We hebben Dexter al helemaal af gezien een paar jaar terug, maar zijn er toch maar weer mee begonnen. Zo grappig hoeveel je eigenlijk vergeet. We zitten alweer in het één na laatste seizoen, dus bijna klaar. Hierna wil ik wel echt weer door gaan met Game of Thrones, dit is té lang geleden dat we gekeken hebben. Maar om op Dexter te blijven; het is een goede serie en gaat over Dexter de seriemoordenaar. Je kijkt mee in het leven van Dexter en hoe hij zijn moorden pleegt en waarom. Een lekkere serie om te kijken zonder dat het ingewikkeld is.

 

Favo geurtje:
Met kerst kreeg ik van mijn vriend een luchtje die ik heel graag wilde. Een vrij onbekend merk geloof ik. Maar ik kreeg ooit een tester daarvan bij de Douglas. Hij is zelfs niet in de winkel te krijgen, je moet echt naar de website gaan. Ik heb het over Agatha – Un soir à Paris. “Deze geur bevat een ultra vrouwelijke sensualiteit met  innemende en verleidelijke akkoorden van witte bloemen. Frisse en stralende neroli opent de geur. Het hypnotische hart fascineert met jasmijn en oranjebloesem en legt beetje bij beetje een malse en zinnelijke basisnoot bloot met accenten van amber en vanille.” Ik vind hem heerlijk en ben er heel blij mee. Zo blij dat het nu mijn favo geurtje is geworden.

 

Favo liedje:
Shape of you van Ed Sheeran. Wat een heerlijk nummer is dit zeg. Ik vind de nummers van Ed meestal wel lekker, maar deze heeft zo’n heerlijke beat. Word altijd blij als ik hem op de radio hoor en krijg dan spontaan zin om te dansen.

 

Dit waren mijn 5 favorieten weer van nu. Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Over een tijdje weer een nieuwe 5 favorieten!

Wat zijn jouw 5 favorieten?

SOCIAL

Geef een reactie