Interieur musthave Desenio

Ik ben echt superblij ! Onze langverwachte poster hangt eindelijk.
Even vriendlief leuk aankijken en nu hangt hij supermooi
Echt een interieur musthave is dit en ik ben echt blij met het resultaat

Ik zal de geschiedenis van deze prachtige poster even vertellen. Want het heeft even geduurd voor we hem eindelijk op konden hangen. Nou is mijn vriend ook totaal geen klusjesman, dus heeft dat ook nog een tijdje gekost om hem over te halen dat hij dit echt wel kan 😉 en jawel, daar ging hij.

Een mooie poster aan de muur met een goud kleurige lijst is wat ik heel graag wilde. Bij Desenio hebben ze zulke mooie poster musthaves voor in je huisje. Ik had een kortingscode voor 25 % korting en met een code is het natuurlijk altijd leuk shoppen. Ik hakte de knoop door een koos voor de prachtige uil die ik zo graag wilde in het grootste formaat van 70 x 100 cm. Na een reisje door een paar Europese landen ( ik geloof dat het of uit Denemarken of Zweden komt ) kwam eindelijk het pakket aan! Yeaahhh , altijd leuk als er een pakket aankomt, ook al weet je al wat er in zit.

Eenmaal het pakket geopend te hebben kwam ik erachter dat het plexiglas in de hoeken gebroken was. Neee!! Zo zonde dit zeg ! Ik vond het heel erg ook omdat, ondanks de code, het toch een uitgave was. Ik mailde naar Desenio met het verhaal dat de hoekjes gebroken waren. De lieve meid die mij hielp deed echt totaal niet moeilijk en vertelde dat ze een nieuwe lijst op zal sturen en de oude hoefde ik niet terug te sturen. Wow! Wat?! Is dit nou een top service of wat? Zo vaak maak je niet mee dat een bedrijf zo’n service verleent.

Na weer een weekje gewacht te hebben kwam dan de nieuwe lijst aan. Ik ben zo blij met de service die Desenio bood. Nu hangt onze mooie uil eindelijk aan de muur bij de eettafel. Het leek mij mooi om dit formaat zo erbij te hangen. Eerst had ik nog het idee, zoals je tegenwoordig vaak ziet, om er nog wat kleinere formaten naast te hangen. Maar nee ik ben blij met het resultaat.

De “kapotte” lijst is opzich nog prima te gebruiken, maar dan met een andere kleur poster, zo zie je de gebroken hoekjes waarschijnlijk niet. Dus ook die lijst krijgt nog een mooi plekje in ons huisje. Eerst even de perfecte poster ervoor uitzoeken.

Ze hebben bij Desenio echt heel veel mooie posters. De natuur posters zijn zo prachtig. Ook de tijger vind ik echt mooi, deze zou ik eigenlijk ooit ook nog wel willen. Wie weet komt die er ook nog wel. Echt een kijkje waard deze site. En leuk voor in je huis, een mooie poster, of foto.

De gouden lijst past zo goed bij de rest van het huisje. Ik hou namelijk van gouden details in de woonkamer, deze poster maakt het helemaal af. Of naja, in mijn ogen is het nooit af, hihi.

2 thoughts on “Interieur musthave Desenio

  1. Hi Vanessa! Dankjewel voor je reactie en compliment. Ik ben ook erg blij met de poster, past heel mooi bij de eettafel =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.