Shoplog Action

Een shop(B)log ? Ja, het lijkt mij leuk om je te laten zien wat ik zoal weleens aanschaf.
Ik vind dat zelf altijd wel leuk om te zien en te lezen dus ik dacht; waarom niet?
Ik ben bij de Action geweest en heb het nogal leeg gekocht daar. Nou zal ik niet alles hier in zetten met foto, omdat sommige dingen gewoon niet van belang zijn. Dus bij deze een shop(B)log voor je…

Shop(B)log Action

Ik kom regelmatig bij de Action om leuke dingetjes te scoren. Zo ook gisteren, ik kon dit keer mijn mandje niet heel leeg houden. Ik heb aardig wat dingen gekocht, waarvan ook wel wat huishoudelijke producten. Deze zal ik helemaal onderaan wel neerzetten met de prijs.
Action is denk ik wel één van mijn lievelingswinkels, omdat ze veel diversiteit hebben, goedkoop zijn (heel belangrijk), leuke interieur dingetjes hebben en heel vaak van assortiment veranderen. Kortom een perfecte winkel om leuke dingen te blijven scoren.

Coconut care conditioner €1,29

Met mijn krullende en droge haar is een conditioner altijd aan te raden. Ik heb geen vast merk dat ik als conditioner gebruik. Ik kwam deze kokos conditioner tegen en leek mij een goed plan om eens te proberen. Hij ruikt in ieder geval lekker ( als je van kokosgeur houdt ). Het product is voor droog en beschadigd haar en er zit 400 ml in, voor €1,29 kon ik het wel proberen.

Herbamedicus Vaseline €1,18

In de winter heb ik heel erg last van mijn lippen. Ze scheuren en zijn kurkdroog en om het nog leuker te maken heb ik sinds deze winter er eczeem bij gekregen. Yeah right… leuk plekje voor eczeem. Maar goed, mijn redder is dan Vaseline! Vaseline houdt mijn lippen enigszins vochtig om scheuren te voorkomen. Ik gebruikte altijd de “echte” Vaseline. Maar ik kwam deze pot tegen. 250 ml Vaseline van Herbamedicus. Meer inhoud en goedkoper! That’s a score! 100% pure Vaseline.

Spray and go toilet bowl spray €0,95 

Ze hebben deze spray and go toilet verfrissers tegenwoordig ook bij de Action. Kleine flesjes die je in de pot spuit voor je naar het toilet gaat. Vieze praat, maar erg handig voor als je bijvoorbeeld op visite gaat of ergens naartoe gaat en je ineens nodig moet. Als er dan geen verfrisser aanwezig is, spuit je lekker met dit flesje. Ik ben benieuwd of je er wat van gaat ruiken. Ik ben altijd wel sceptisch over goedkopere geurproducten, omdat er toch vaak niet wordt waargemaakt wat er op de verpakking staat. Maar ach, voor €0,95 wil ik het wel proberen. Gewoon voor thuis. Ik heb de geur Crazy lemon en Lacy Lavender gehaald. Waren dan ook de enige geuren die ik zag liggen.

Notitieboekje €1,99

Heel leuk notitieboekje. Ik heb tegenwoordig ineens wat met leuke notitieboekjes. Ik schrijf niet eens veel maar toch wil ik ze hebben, omdat ze er gewoon leuk uitzien. Is dat raar ? Nou ja who cares, ik word er blij van. Ik heb een roze kleur uitgekozen met de tekst “Live the life you love” mooie standaard tekst. Je had nog andere kleuren met andere teksten. Heel leuk voor in je interieur.

Memoblok €1,59

Wauw! Dit memoblokje is zo cool! Roze blaadjes met een gouden zijkant. Echt super leuk vind ik dit. Alleen al voor de sier vind ik dit leuk staan. En daarnaast zijn memoblaadjes altijd handig voor je boodschappen op te schrijven. Ook weer een mooie koop, want zo’n blok gaat zeker wel 100 jaar mee bij mij ;).

Krijtbord stickers €0,69 per 2 vellen

Ik wilde mijn keuken weer eens een andere look geven. Bijvoorbeeld door allemaal glazen potten een sticker te geven met de naam van de inhoud erop. Ik vond deze krijtbord stickers. Echt super leuk, zit een witte stift bij waardoor het lijkt of je met krijt hebt geschreven.
Het resultaat mag er ook echt wezen, ik ben echt heel blij met hoe de potten er nu allemaal uitzien. Echt een tip voor als je ook het idee hebt om iets in je keuken te veranderen. Vul potten met bijvoorbeeld noten of lijnzaad en maak ze af door er zo’n sticker op te plakken. Meteen een andere look.

Verder heb ik nog een aantal dingen gehaald, zoals;
Wattenstaafjes €0,48
Coca cola cherry €0,74
Haarkleuring Mahogany €1,69
Boekweitmeel €1,29
Bio Kokosolie ontgeurd €2,95
Blik kikkererwten €0,49
Raamvoederhuisje voor de vogeltjes op mijn balkon €1,79
Intieme doekjes €0,79
Waszakjes voor de wasmachine €0,69
2 zwarte tafellopers €1,89 per stuk
Vogelvoer, handig voor in het huisje €0,79
Pleisters €0,73
Glazen weckpot klein €1,29
Glazen weckpot middel €1,49
Bio afvoer ontstopper €1,39

Ik weet niet of het interessant is om de laatste dingen ook te weten, maar misschien denk je wel van hé hebben ze dat ook bij de Action?!

Leuk om dit met je te delen.
Ik wil wel vaker een Shop(B)log uitschrijven. Het geeft je toch altijd wat ideeën waar je misschien wat aan hebt.

XXX

Suus

 

SOCIAL

2 reacties

  1. SUUS zegt:

    Haha ! Nee maar je kunt zoveel leuke dingen scoren bij de Action dat het gewoon makkelijk meenemen is allemaal.

  2. Vanessa zegt:

    Leuke aankoopjes! Het notitieboekje zou ik ook niet kunnen laten liggen. Lees: ik ben verslaafd, haha!

Geef een reactie