Mijn reisplannen voor 2017

Reizen…. een ding in het leven wat mij heel gelukkig maakt.
Alleen het denken eraan geeft mij al een goed gevoel.
Dit jaar wil ik mijn dromen meer achterna gaan en dat betekent ook meer reizen.
Niet één keer, maar het liefst een paar keer in het jaar. Verwend? Nee! Dit zijn gewoon mijn dromen!


Ik word niet gelukkig van een heel jaar alleen maar Nederland. Ik móet ieder jaar sowieso één keer op vakantie. Of ik nou krap bij kas zit of niet, ik zorg dat het mij lukt. Zelfs toen wij krap bij kas zaten hebben ik mij er niet bij neergelegd.
We zijn toen naar Rhodos geweest. Een weekje zon en een mooi eiland. Ik was tenminste even weg van alle drukte hier in Nederland.
Ik denk dat reizen en of op vakantie gaan, hoe je het ook wilt noemen, één van de dingen is die mij het gelukkigst maakt.
Dit geld dan voor mij, ik zeg niet dat iedereen zich een reisje kan veroorloven, dat besef ik mij maar al te goed. Maar des te meer moet je er van genieten als het je wel lukt.

Ik heb stiekem zelfs de droom om ooit in mijn leven te gaan emigreren. Van deze gedachte wordt ik heel blij. Maar het moet natuurlijk niet alleen bij gedachtes en dromen blijven.
Nu wij wat beter bij kas zitten dacht ik dan ook dat dit het jaar is om te beginnen met onze reisdromen.
We hadden dan ook gedacht om een super vette roadtrip door west-Amerika te gaan maken! How amazing?! Maaaaarr…. hier wachten we toch maar even mee. Wellicht is dit de planning voor het jaar 2018.

 Wat gaan we dit jaar wel doen en wat zijn nog plannen om te gaan doen ?
Één reis staat dit jaar in ieder geval vast. Andere twee bestemmingen zijn nog plannen en dus nog niet zeker. Toch zal ik ze met je delen.

Ibiza

Samen met mijn schoonouders, zwager en schoonzus hebben wij een pot aangemaakt.
Een pot waar wij met z’n allen elke maand geld op storten. Van dit geld zijn we van plan iets leuks te gaan doen. Een mega leuk idee!
Inmiddels hebben we een bedrag opgespaard waarbij wij dachten het eens te gaan gebruiken. Denkend aan een stedentrip kwamen we erachter dat dit voor zes personen toch best wel een aardig prijsje wordt. Waarom dan niet een villa’tje op Ibiza?! Wauw vet idee toch?
Dit moet opzich haalbaar zijn voor ons. Het is alleen goed zoeken en speuren op het internet voor een leuk betaalbaar huisje en de goedkoopste vliegtickets.
Nou is dat nog niet zo eenvoudig, maar toch is er wel het een en ander te vinden. En het is maar een weekend, dus de kosten kunnen worden gedrukt. Maar dit lijkt me echt heel erg leuk om te doen.
Ik ben nog nooit op Ibiza geweest, maar staat toch zeker wel op mijn reislijstje.
Hoe leuk is het dan ook nog om met z’n zessen in een villa te zitten ( met het liefst een zwembad en ja als het kan ook nog vlakbij strand, keep on dreaming ).
We zijn druk bezig met het uitzoeken hiervan en hoe kom je in je huisje? Moeten we twee taxi’s gaan nemen of wat? Heb je misschien een tip voor ons? Deel deze met me, alle tips zijn welkom op dit gebied.
Deze trip staat op de planning in April. Hopen dus, dat dit hem gaat worden!

Ibiza

Bali

Yes Bali it is!
Hoe vet??! We hebben Amerika even opzij gezet en de andere kant op gedacht.
We gaan naar Bali!!
We hebben geboekt en het staat dus vast. Echt super geweldig vooruitzicht.
Heb er zo veel zin in!
We gaan een privéreis maken met eigen gids/chauffeur. Dit wordt een rondreis door Bali met verschillende overnachtingen.
We gaan 15 dagen weg, waarvan je zowat twee dagen kwijt bent aan alleen al vliegen. Ja, het is geloof ik rond de 20 uur vliegen ( What!? ). Haha, dit wordt een struggle. Maar je weet waar je het voor doet. We hebben gekozen om te vliegen met KLM,niet omdat we andere maatschappijen niet vertrouwen ( of toch wel =P), maar het voelt gewoon save. Kost wel even iets meer, maar goed. Je hebt maar één leven.
Het wordt een geweldige rondreis met de laatste dagen aan het strand in een super mooi hotel. Wij hebben gekozen om de laatste dagen te spenderen in het Artotel Sanur. Het ziet er super mooi uit. Ik denk dan ook dat we niks anders gaan doen dan genieten.
Even een totaal andere kant van de wereld bekijken en beleven.
Wij hebben onze reis geboekt bij NRV, een reisbureau gespecialiseerd in verre reizen zoals naar Indonesië.
Heerlijk van de natuur, de aapjes, de dolfijnen, onderwaterwereld genieten. Het lekkere Indonesische eten. Kortom; dit moet een super reis gaan worden, waar we nog altijd aan terug zullen denken. Ik zal ook zeker een blog gaan schrijven onze reis. Dit geldt natuurlijk voor al onze reizen.

Artotel Sanur

Portugal

Als het ook nog kan dan willen we graag in het najaar een weekje naar Portugal gaan.
My second half and my true love.
Ik heb zo’n zin om weer Lissabon in te gaan met haar heerlijke eten en leuke tentjes.
Maar ook de natuur en de rust en de reuze supermarkten maken het dat we hier weer veel zin in hebben.
We hebben het vorige zomer zo erg naar onze zin gehad. Het liefst ga ik ieder jaar naar Portugal.
Ook Portugal is nog een plan en zeker nog niet vast. Maar ik wil hier zeker even goed over nadenken en zorgen dat het gaat lukken.

Torre de Belem

Voor nu zijn dit even de goals voor dit jaar.
Wat me ook niet verkeerd lijkt is een leuke citytrip. Europa heeft genoeg mooie plekken om nog te zien.
Dus we gaan zien wat dit jaar voor ons in petto heeft. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. En helemaal als deze dromen allemaal lukken, okay Bali staat al vast !

Oh ja, ik heb een super mooie camera gekocht om al onze reisjes mooi vast te leggen. Ook wil ik het gaan filmen. Je zult het zeker allemaal terug gaan zien.

…Live the life you love…

SOCIAL

Geef een reactie