Mijn 5 favorieten van nu

Haii, leuk dat je er weer bent.
Het leek me leuk om is een 5 favourites te schrijven.
Hier bedoel ik mee; mijn vijf favorieten willekeurige dingen van dit moment.

My favourite song:

Op dit moment luister ik heel graag naar Controla van Badoxa. Dit liedje ontdekte ik op de radio in Portugal. Sindsdien luister ik dit nummer regelmatig. Heerlijk nummer:

 

My favourite cat cookie:

Ik verwen mijn katjes natuurlijk maar al te graag. Op dit moment geef ik ze vaak de stokjes van het biologische dierenvoeder merk Yarrah.
Deze stokjes met vis smaak vinden ze echt heel erg lekker. Qua textuur zijn ze heel anders dan bijvoorbeeld de Whiskas stokjes die altijd heel smeuïg zijn. Deze stokjes van Yarrah zijn vrij droog maar blijkbaar wel ontzettend lekker, want ze smullen er behoorlijk van.

yarrah

 

My favourite dish:

Ik hou van eten. Dat was misschien al wel duidelijk geworden. Maar je hebt van die periodes, althans ik heb dat, dat je bepaalde gerechten hebt ontdekt en dat heel graag, het liefst wekelijks, eet. Nou bij mij is dat op dit moment Braziliaanse feijoada. Het is niet helemaal duidelijk waar dit gerecht echt vandaan komt, de één zegt uit Portugal, dan ander zegt dat het slaven voer was. Hoe dan ook…ik vind het heerlijk ! Ik maak het zelf, al dan niet zoals het eigenlijk hoort, maar het blijft lekker, hoe je het ook maakt. Het gerecht bestaat voornamelijk uit zwarte bonen en ik doe er dan chorizo, spekreepjes en rookworst bij in. Lekker met witte rijst en eten maar ! Hmm… het staat voor deze week weer op de planning, hihi !

feijoada

 

My favourite snack:

Voor naar mijn werk neem ik bijna altijd eten mee vanuit huis. Ik zorg dan ook dat ik altijd wat lekkers erbij heb. Dit kan alles zijn; fruit, koekjes, cake, noem maar op. Op dit moment neem ik graag zwarte vijgen mee, verse vijgen. Ik vind dit erg lekker als tussendoortje. Hoe eet ik de vijg? je wast de vijg, snijd het kopje eraf en snijd dan de vijg in partjes. Met schil en al eet ik het op, echt lekker hoor! Plus punt van dit snackje is dat het heel erg gezond is ;), dat noem ik een scoorreee !

vijg

 

My favourite tv-serie:

Ik heb je al mijn TOP 5 tv-series laten zien. Dit staat hier helemaal buiten, laat dat even duidelijk zijn. Ik vertel je hier welke serie ik op dit moment heel graag kijk. Een beetje een misleidende titel, het is wel een favoriet, anders kijk ik hem niet, maar hij staat niet in mijn TOP 5.
Het is Hannibal. Ja,Hannibal Lecter wel te verstaan. Een hele goede serie die makkelijk weg kijkt. Ik heb gisteren seizoen twee afgesloten en vandaag ga ik verder met seizoen drie. Het speelt zich allemaal af vóór de film die we allemaal kennen. Hannibal is in de serie dus nog niet gepakt en bekend als moordenaar. Heel spannend en goed gespeeld.

hannibal

 

 

Weer is wat anders, zo’n vijf favorieten, leuk om het met je te delen. Over een tijdje zal ik weer een 5 favourite schrijven.
Vond je dit een leuk artikel? En wat zijn jouw favorieten op dit moment?

♥♥

 

 

 

SOCIAL

Geef een reactie