Mijn geurkaarsen

De titel zegt het al; ik ga je vandaag laten zien welke geurkaarsen ik in huis heb.
Ik ben echt helemaal gek van geurkaarsen en andere geur producten voor in je huis. Ik vind dit zo heerlijk en het maakt je huis net helemaal af. Als de zomer voorbij is, is mijn huis versierd met kaarsen. Allemaal warme lichtjes en geurtjes die mijn huis perfect maken.

Op dit moment heb ik ( maar ! ) drie geurkaarsen staan. Waarvan ik er overigens maar eentje gebruik. Ik wil ze niet tegelijk gebruiken omdat ik dit zonde vind. Dan kun je de geur van elke kaars ook niet goed ruiken. Ik koop meestal wel wat duurdere geurkaarsen omdat die( uit ervaring ) toch een betere, sterkere en blijvende geur geven. De goedkopere van bijvoorbeeld de Action zijn ook prima hoor, alleen ruik je die na één keer aansteken al niet meer. True, het is even een uitgave, maar ik word er zo blij van =)!

#Yankee Candle – Pink sands

Dit is een kaars in een jar. In dit geval een best wel grote jar. Deze kaars kreeg ik van mijn vriend met kerst en ik ben er zo zuinig op dat ik hem deze herfst pas ben gaan gebruiken. Hij ruikt serieus zalig! De geur van deze kaars neemt je mee naar een exotisch eiland met een prachtige mix van lichte citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. Het is altijd moeilijk te beschrijven en dan in te denken hoe zo’n geur dan is, maar geloof me, dit is één van de lekkerste kaarsen van de Yankee Candle collectie.
Yankee Candle is overgevlogen vanuit de USA. De large jar kost rond de €29,75 en gaat 110-150 uren mee.

20161023_1401241

#Castelbel porto – Juicy mango, jasmine & Ylang ylang

Zalig deze kaars met de geuren mango, jasmijn en ylang ylang. Dit kaarsen merk komt uit Portugal en toen ik daar twee jaar geleden was wilde ik perse een kaars kopen van dit merk. Na heel wat kilometertjes gelopen te hebben 😐 vond ik de kaarsen in een warenhuis genaamd El Corte Inglés. Ze hadden daar echt zoveel verschillende geuren dat ik natuurlijk weer niet kon kiezen. Maarja de prijs van de kaarsen maakt het niet dat je er even een paar meeneemt. Ik koos daarom voor deze heerlijke zoete geur. Ik ben hier zo blij mee en zelfs nu na twee jaar heb ik hem nog steeds niet aangestoken. Okay, een kaars is om aan te steken, maar ik wil het perfecte moment ervoor vinden. Een echte aanrader, de kaarsen van Castelbel. Niet een goedkope kaars, zoals ik al zei, € 26,40 was ik kwijt. Branduren: 35 uur.

20161023_140206_0011

#Yankee Candle – Moroccan argan oil

Dit is mijn laatste aankoop van de drie geurkaarsen. Er zijn zoveel verschillende geuren, ik kon echt niet kiezen. Uiteindelijk koos ik voor de Moroccan argan oil. Dit is een oosterse geur van patchouli en sandelhout met de exotische geur van zeldzame argan olie. Een hele lekkere zachte geur. Ook deze kaars heb ik nog niet aangestoken, maar dit wordt waarschijnlijk wel de eerst volgende. Echt geweldig die kaarsen van Yankee Candle, ik ben er helemaal weg van. Ik kocht de formaat small pillar, dit is de kleinste van de pillar soorten. Rond de €18,75 kost deze kaars en heeft tot 45 branduren.

20161023_1359581

 

Ik hoop dat je dit artikel over geurkaarsen leuk vond en ik je misschien wel op ideeën heb gebracht.
Welke geurkaarsen heb jij thuis staan?

♥♥

 

 

SOCIAL

4 reacties

 1. SUUS zegt:

  Ooh echt Jim ? Van de Efteling? Echt nog nooit van gehoord, wat grappig dat ze dat hebben ! Leuk om is uit te proberen!

 2. SUUS zegt:

  Jaa inderdaad Brigitte, maar je moet het er natuurlijk maar voor over hebben. Niet iedereen wilt zoveel geld neerleggen voor kaarsen. Soms koop ik ook gewoon de goedkopere hoor, voor even een tussendoortje!

 3. Jim zegt:

  Heerlijke. Wat ook heerlijk ruikt is de wierook van de efteling met geur amber 🙂

 4. Brigitte zegt:

  Ik houd ook van geurkaarsen ! Heerlijk – ik koop meestal de goedkopere, maar het is wat jij ook zegt : die ruik je toch minder & de duurdere zijn krachtiger

Geef een reactie