Mijn parfum stash

Haii!
Ik ga je vandaag mijn parfum stash laten zien.
Mijn stash bestaat uit ( maar ! ) zes luchtjes, maar wel zes die ik heel lekker vind.
Daarentegen ben ik ook nog eens heel zuinig op mijn parfummetjes, dus duurt het heel erg lang voor ik ze is een keer op krijg.

Ik hou van zoete, fruitige maar ook zachte, of een beetje muskus achtige geuren, oriëntaals is het woord. Een hele frisse, heftige geur zul je niet snel bij mij ruiken. Dat past simpelweg gewoon niet bij mij en mijn neus houdt daar niet zo van. Uitzonderingen natuurlijk daar gelaten.

#Hugo Boss – Boss Jour

Deze geur heb ik eigenlijk niet gekocht omdat ik hem perse wilde hebben. Deze geur kon ik bij een andere geur erbij krijgen voor een goede actieprijs. En dat deed ik. Ik wist eigenlijk helemaal niet hoe deze geur zou zijn, maar ja dat zien we dan wel weer dacht ik. Ik moet je zeggen dat deze geur echt wel lekker is. Het is een redelijk frisse geur door de limoen en grapefruit, maar heeft een bloemige tint door de fresia en kamperfoelie. En het muskus achtige waar ik van hou; iriswortel en amber. Deze geur gebruik ik altijd naar mijn werk. Dit is ook de enige parfum waar ik niet zuinig op ben. Zeker wel een aanrader voor diegene die  een sensuele geur wilt en van fris en niet te zwaar houdt.

20161010_1456301

 

#Guess by Marciano

Deze geur doet het ‘m voor mij! Ik vind deze geur zo ontzettend lekker. Volgens mij heb ik hem echt al heel lang, zo zuinig ben ik erop. Maar dit is echt zo’n parfum die ik bedoel, een muskus, noot achtige geur met toch wat bloemigs en fruitigs erin.
Deze geur bestaat uit oranje likeur, sterfruit, glanzende grapefruit en kardemom.  De hart noten volgen met neerdaling van bloemen zoals pioen, roze kamperfoelie en zoete jasmijn. De basisnoten laten de geur eindigen op vanille, muskus en diverse houtsoorten.
Een echte aanrader ! Ook leuk, deze parfum is very budget.

20161010_1456551

 

#Dior J’adore

Ja! Tuurlijk heb ik ook dure luchtjes ertussen zitten. Dior J’adore is er zo één. Dit geurtje kreeg ik van mij vriend voor kerst. Echt een sweetheart <3 Love for him! Dit is echt een ultiem vrouwelijk parfum. Het is een bloemig luchtje dat opent met frisse bergamot die over gaat in rozen, op een basis van jasmijn. J’adore is echt een klassieker geworden maar nog steeds rete populair! Het is een best wel sterke geur, maar niet een overdreven. Ik ben er blij  mee en super zuinig.

20161010_1455521

 

#Hugo Boss – Boss Nuit

Dit is de parfum die ik bedoelde van de actie. Hier kreeg ik dan de Jour bij. Ik wilde deze geur al een tijdje. Een heerlijke geur vind ik dit. Hij is niet heel zwaar, soms heb ik dan ook wel het idee of je hem niet meer ruikt na een tijdje, maar dat kan ook liggen aan het feit dat je je eigen geurtje toch vaak al niet meer ruikt. Deze florale parfum is gemaakt om de geraffineerde slimheid van een vrouw te voltooien voor haar avondje uit. Boss Nuit begint met moderne elegante en frisse sprankelende noten van aldehyden en perzik. Het hart straalt vrouwelijke witte bloemen jasmijn en sensuele viooltjes. De basis bestaat uit kristallijne mos en romig sandelhout. Klinkt heerlijk toch? Echt een heerlijke damesgeur, die je overigens niet alleen van een avondje uit hoeft op te spuiten. Een leuk dagje weg maakt hem ook prima om te gebruiken. Beetje gek vind ik alleen dat het woord “Nuit” nergens op het flesje staat. ‘T zal wel aan mij liggen, alleen ik let daar weer op.

20161010_1456111

 

#Versace Yellow Diamond

Deze geur is zo verrukkelijk! Niet alleen een flesje is prachtig om te zien, de geur is gewoon onweerstaanbaar. Ik vind de geuren van Versace vaak wel lekker, maar deze probeer ik zo zuinig mogelijk mee te doen. Hij is best krachtig maar ook heel sensueel.
Versace Yellow Diamond heeft verfrissende topnoten van citroen, bergamot, neroli en een peren sorbet. In het hart luchtige oranje bloesem, fresia, mimosa en waterlelie. Yellow Diamond sluit in de basis af met amber, muskus en kostbaar Guaiac hout. Zalig !

20161010_1455221

 

#Chanel – Coco Mademoiselle

Jaaa!!! Ik heb Coco!! Zo blij was ik toen ik dit geurtje kreeg van mijn lieve vent. Het is echt een heerlijke geur, er wordt niet om gelogen. Super populair maar dat snap ik dan ook helemaal. Wie wil deze geur nou niet?! Een oriëntaals parfum met een heel eigen karakter en een verrassende frisheid. Sprankelend frisse noten van sinaasappel prikkelen de zintuigen. Het lichte, sensuele hart onthult transparante akkoorden van jasmijn en roos. In het karakter komen pure accenten van patchoeli en vetiver tot uitdrukking. Echt een aanrader!! En ik ben er wederom ook super zuinig op.

20161010_1455051

 

Zo dit waren dan de parfums die ik op dit moment heb. Ik weet nog veel meer luchtjes die ik graag zou willen toevoegen, maar dat komt allemaal wel een keer. Alles op zijn tijd.

Wat zijn jouw favoriete geuren van dit moment?

♥♥

 

SOCIAL

Geef een reactie