Wie ben ik?

In dit bericht zal ik je wat meer over mijzelf vertellen. Wie ben ik? Wat doe ik?

Dit en meer kun je te weten komen als je dit bericht verder leest =).

Haii,

Mijn naam is Suzanne, zoals je misschien al verwacht had. Ik ben geboren op 22 december 1989, dus 26 jaar jong. Ik woon heerlijk samen met mijn vriend, Jeff, en onze twee katers, Dobby & Keanu, in ons leuke appartementje in Almere. Werken doe ik fulltime in een biologische supermarkt, Ekoplaza, in Almere.

Doordeweeks sport ik graag, hardlopen en fitness zijn toch wel de twee dingen die ik graag doe. Work that body!
Met mijn katjes ben ik uiteraard ook heel veel bezig, lekker knuffelen en vertroetelen, dat is toch heerlijk =).
Ik kook graag, vooral als ik iets meer tijd er voor heb of een dagje vrij, dan kan ik daar wel enige uurtjes in steken, wat is nou leuker dan je vriend verwennen met een heerlijk gerecht of een lekker gebakje?
Ik vind het ook altijd heerlijk om met mijn huis bezig te zijn. Dit werkt voor mij best wel rustgevend. Het interieur, en dan voornamelijk de decoratie, wordt wel regelmatig veranderd. Dit maakt mij gewoon blij en vind ik echt leuk om te doen. Heerlijk om het helemaal je eigen te maken en daar van te genieten. Met de komende herfstmaanden in tocht gaan de kaarsjes zeker weer volop branden.
Films en series kijken doen Jeff en ik altijd graag samen. We bespreken altijd met elkaar wat we ervan vonden en of het goed cijfer verdient of niet.
En wat, denk ik, elke jonge vrouw echt geweldig vindt om te doen is SHOPPEN!!! Ik shop echt heel graag en kom dan ook wel regelmatig thuis met een paar kledingstukjes. En nee ik kijk niet alleen voor mijzelf, Jeff wordt niet vergeten ;).

Sinds kort ben ik dus ook bezig met mijn blog. Ik probeer hier zoveel mogelijk tijd in te steken. Ik haal mijn inspiratie om te schrijven uit het dagelijks leven en de dingen die mij blij maken. Hopelijk kan ik jou inspireren met mijn verhalen.

Ik hoop dat ik je wat meer informatie over SUUS heb kunnen geven.

Leuk dat je dit gelezen hebt! Dat waardeer ik echt.

Hoop je meer leesplezier te geven in al mijn andere berichten.

Liefs xxx
Suus

♥♥

SOCIAL

2 reacties

  1. SUUS zegt:

    Dankjewel Brigitte voor je lieve reactie =)!

  2. Brigitte zegt:

    Leuk hoor Susanne ! Heel veel plezier met deze blog !

Geef een reactie