Mijn TOP 5 tv-series ! #3

Weten wat nummer 3 van mijn TOP 5 tv-series is?

Lees dan snel verder !

#3 Sons of Anarchy

 

Verwacht of niet verwacht?
Voor mij staat op nummer 3 toch echt wel Sons of Anarchy!
Ik hou van deze serie, je kunt hem zo lekker weg kijken.

SOA bestaat uit zeven spannende seizoenen en gaat over een criminele motorbende uit het stadje Charming, Californië.
Son Jax ( Jackson ), die gespeeld wordt door Charlie Hunnam, is vicepresident van de club waar zijn stiefvader de president is. Jax is voornamelijk bezig met het bedenken welke richting goed is voor de club, maar telkens gebeurd er weer wat waardoor de club in de problemen komt.
Er gebeuren de gekste en ergste dingen in het stadje Charming waar de club grotendeels verantwoordelijk voor is.

Voor de club zijn alle leden familie en doen ze alles voor elkaar, ze lossen elkaars problemen op en gaan voor elkaar door het vuur. Familie gaat voor alles, maar je moet ze niet bedonderen want dan kan je een lang leven wel vergeten.

Jax heeft een hele hechte band met zijn moeder en heeft alles voor haar over, tot Jax achter dingen komt, waar hij eigenlijk niet achter mag komen.
Ook moeder, Gemma, heeft alles voor haar zoon en zijn kinderen over, zij maakt hierdoor de gekste en gevaarlijkste beslissingen. Alles voor haar kroost, ze zou haar leven ervoor geven of dat van een ander….

Een serie waar veel wordt laten zien, veel gruwel maar ook verdriet. Je moet wel tegen bloedspetters kunnen anders kan je beter met je ogen dicht kijken. Het is toch echt wel een harde serie met veel pijnlijke dingen. Maar ik vind het zo goed in elkaar gezet. Ik voelde echt mee met de personages en had elke keer weer de drang om de volgende aflevering te kijken.
De sfeer in de serie vind ik echt apart. Ik heb zo vaak gedacht ‘Ik wou dat ik in deze motorclub zat’. Het is ook net of ze echt bestaan, de Sons.

Ik ga niet spoilen maar het einde van het verhaal is zo terecht, maar ook zo keihard. Een eind waar je een traan kunt laten gaan.

Een mooie serie die zeker een nummer 3 verdient en ik nog een keer van begin tot eind ga terug kijken.

Ik zeg: KIJKEN !!

soa-2
“Family”

Kijk voor mijn nummer 4 en nummer 5.

♥♥

SOCIAL

Geef een reactie