Mijn TOP 5 tv-series ! #4

Vandaag ga ik je nummer 4 van mijn TOP 5 tv-series laten zien.

#4 Narcos

Op nummer 4 staat wat mij betreft Narcos. Ik moet zeggen dat ik seizoen 2 nog niet gezien heb dus wellicht dat Narcos wel plek 3 verdient, maar voor nu staat hij op 4.

Netflix’s Narcos gaat over de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Er wordt in deze serie door de DEA jacht gemaakt op Pablo en zijn Medellínkartel.

Een super spannende serie wat mij betreft!
Ik hou van series en films waar het er best wel ruig aan toe gaat. Zo is dat dus ook bij Narcos. Als je niet tegen heftige dingen, in de trant van martelen en moorden kan, dan zou ik deze serie afraden.

Ze laten in deze serie zien hoe het er toen echt aan toe ging met Pablo Escobar. Er wordt door de DEA een klopjacht op hem gemaakt, maar Pablo wordt alleen maar groter en sterker en maakt hierdoor ook alleen maar meer vijanden. Pablo Escobar had toentertijd heel Colombia in zijn macht. Geen politicus of agent was meer veilig. Er vielen honderden, zo niet duizenden doden, in de strijd tegen Pablo’s Medellínkartel. Het werd een kat en muis spel tussen Pablo en de DEA. Echter wist hij hun steeds één stap voor te blijven. Zijn meest onverwachte stap was zich kandidaat stellen voor het presidentschap in Colombia. Want wat zou er gebeuren als de grootste drugsbaron aller tijden ook nog president zou worden?
Dit antwoord zul je terug zien in seizoen 1 van Narcos.

 Ik moet zeggen dat het erg goed wordt nagespeeld. Deze serie wordt op een documentair-achtige manier in beeld gebracht door het gebruik van echt beeld materiaal uit die tijd. Dat is wel een grappig detail aan deze serie.

Het speelt zich allemaal af in Colombia, dus er wordt heel veel Spaans gesproken. Dit vind ik wel leuk, een beetje dat Latijnse sfeertje vind ik altijd iets hebben in series en films. Af en toe zo’n lekker merengue muziekje erbij, heerlijk, daar kan ik nou van genieten.

Een super vette serie die je echt moet zien. Niet meteen afhaken bij de eerste aflevering, soms moet je de eerste paar afleveringen gezien hebben van een serie om het echt helemaal geweldig te gaan vinden. Geloof me, ik heb genoeg series gezien om dit te weten.

Ik zeg: KIJKEN !!

narcos
Personage Pablo Escobar

Kijk voor mijn nummer 5.

♥♥

SOCIAL

Geef een reactie