Dit is Keanu

Yes ! We hebben er een kitten bij. Ik ben zo blij als een klein kind.

Keanu, is zijn naam. Keanu is half Brits langhaar, half Ragdoll.
Wij wilden heel graag een Ragdoll omdat wij Ragdolls mooie katten vinden en Ragdolls hebben een geweldig karakter. Ragdoll betekent lappenpop, zo hebben ze dit ras genoemd omdat de echte Ragdoll slap gaat hangen als je hem op tilt ( net als een lappenpop ).
Ik heb wat afgezocht op marktplaats en toen zag ik dit plaatje. Hij was dan geen 100 % Ragdoll, maar ik was meteen verkocht, wat een mooierd. Deze wordt van ons! Dat dacht ik toen, het enige was het wachten op een antwoord of hij nog wel beschikbaar was.
En JA dat was hij ! De cattery had hem nog beschikbaar.
Nou ik sprong toen geloof ik een gat in de lucht. Zo blij waren wij dat we de kans kregen om dit mannetje op te voeden.

img-20160909-wa0000
Keanu 16 weken

Keanu is nu 16 weken jong. Nog een lekker speels ding dus. Ontzettend nieuwsgierig en heel makkelijk. Hij heeft geen piep gegeven en was meteen op zijn plek hier. Hij laat zich ook niet zomaar overrulen door Dobby.

Hoe Dobby hier bij is, is nog lastig te vertellen. Keanu is hier nu nog maar drie dagen. Dobby was not very amused bij het eerste keer zien van Keanu. Rug omhoog, grommen en blazen. Het gaat elke dag wel een stuk beter, soms een moment dat ze achter elkaar aan gaan. Dan springt Dobby zo op Keanu en bijt hem in zijn nek of ze zijn aan het lucht boksen. Maar Keanu laat zich echt niet aan de kant zetten en blaast dan naar Dobby.
Je hoort het al, ze zijn druk aan het uitvechten wie de rangorde heeft ( mocht dit al aan de orde zijn op zo’n jonge leeftijd ) maar goed, wij gaan er vanuit dat dit allemaal goed komt en dat Dobby gewoon zijn tijd nodig heeft om zijn huisje en aandacht te delen.

Wij zijn in ieder geval super blij met onze nieuwe welp.

img-20160907-wa0022

♥♥

2 thoughts on “Dit is Keanu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.